ВИДЕО: Убийственият момент в 87', в който Реал бе спасен преди чудовищния обрат!


ВИДЕО: Убийственият момент в 87', в който Реал бе спасен преди чудовищния обрат!
Снимка: GettyImages

12925 0

Неописуемият обрат на Реал Мадрид срещу Манчестър Сити ще бъде помнен дълги години, след като изглеждащият "мъртъв" тим на Карло Анчелоти се добра от 0:1 до 2:1 в добавеното време на мача с "гражданите", а в последствие стигна и до гол в продълженията, за да се класира на финал в Шампионска лига. 

Големите аплодисменти отидоха за Родриго, който влезе от пейката и вкара и двата гола в добавеното време на редовните 90 минути, но обратът на Реал Мадрид нямаше да е възможен, ако минутки по-рано "гражданите" бяха нокаутирали окончателно своя съперник. 

Невъзпятият герой на Реал Мадрид в 87' 

"Кралете" хвърлиха всички сили в атака в последните минути и постоянна преса, което даде предпоставки на "небесносините" за опасни контра действия. 

Именно едно такова в 87' можеше да реши срещата. Джак Грийлиш беше перфектно изведено по лявото крило, нахлу в наказатленото поле и, макар и с доза шанс, от много малък ъгъл преодоля Куртоа и топката се насочи към вратата. 

Там, със сетни усилия, Ферлан Менди - левият бранител на Реал, беше успял да се върне и като по чудо да изчисти топката от голлинията. Нещо повече - опитът му беше достатъчно добре фалциран и силен, че топката не се върна обратно към вратата след рикошет в краката на Фоудън. 

Само 3 минути по-късно падна първият гол за Реал Мадрид в срещата, а 85 секунди след него и вторият, като и двата бяха дело на Родриго. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неочакваният метод, по който Анчелоти надъхал Реал

ВИЖТЕ ОЩЕ: Един от героите на Реал обясни обрата с една дума

ВИЖТЕ ОЩЕ: Салах с послание от 6 думи веднага след Реал - Сити 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички