Легенда на Реал: Азар може да направи разликата, но няма друг като Роналдо


Легенда на Реал: Азар може да направи разликата, но няма друг като Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

6757 0

Легендата на Реал Мадрид - Предраг Миятович призна, че не останал особено доволен от промените в състава. Според него единственото ново попълнение, което може да направи разликата е Еден Азар.

"Ако отборът остане такъв, какъвто е, отборът ще може да се конкурира, но не можем да бъдем много оптимисти и да смятаме, че сме най-добрите и че ще спечелим всички титли. Единственият играч, който може да промени нещата е Азар, но няма друг Кристиано Роналдо. Надявах се на повече обновяване в състава."

Пристигането на Неймар все още е възможно преди трансферният прозорец да се затвори и това е ход, който бившият играч на мадридчани би подкрепил: "Ако Неймар пристигне, тогава със сигурност той ще направи интересни неща. Бих искал да го видя в Реал Мадрид".

Относно Бейл, Миятович каза: "Малко ме изненада името му в стартовия състав. Той се справи много добре в първите два мача."Трябва да разчитаме на него и да го мотивираме". 

Наскоро медиите във Франция обявиха, че Реал Мадрид е изпратил поредна оферта към ПСЖ за Неймар, но тя моментално е била отхвърлена. Каква е била офертата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички