"Веднъж шампион, винаги шампион": Барселона също поздрави Гуардиола и Манчестър Сити


"Веднъж шампион, винаги шампион": Барселона също поздрави Гуардиола и Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1953 0

Мнозина специалисти, футболисти и бивши съотборници поздравиха Хосеп Гуардиола за постигнатия успех, след като неговият Манчестър Сити вдигна трофея от Шампионска лига, побеждавайки Интер с минималното 1:0 в Истанбул. Сред поздравителните съобщения обаче се открои това на Барселона, което малко хора очакваха.

"Веднъж шампион, винаги шампион", написаха от каталунския клуб в социалните мрежи, прикачвайки снимка на Пеп с трофея от финала през 2011 година на "Уембли".

Припомняме, че Хосеп Гуардиола започна футболното си приключение като треньор именно в Барселона. Преди да постигне требъл с Манчестър Сити той успя да направи това с каталунците през сезон 2008/09, печелейки както Шампионска лига, така и Ла Лига и Купата на Краля.

Най-различни информации от Испания сочат, че Пеп Гуардиола продължава да е много близък с управата на "блаугранас" и неведнъж е бил забелязван в ложата на "Камп Ноу", когато каталунците играят. Освен Барселона Пеп Гуардиола бе поздравен и от легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички