Джордан Хендерсън: Бяхме на върха през първото полувреме...


Джордан Хендерсън: Бяхме на върха през първото полувреме...
Снимка: Getty Images

2993 0

Капитанът на Ливърпул - Джордан Хендерсън, говори след ужасяващия обрат над "червените" от Реал Мадрид по време на осминафиналите в Шампионска лига, когато в рамките на първия двубой от 2:0 аванс, възпитаниците на Юрген Клоп успяха да отстъпят с 5:2.

Ето какво сподели опитният полузащитник, който бе сменен около последния четвърт час на двубоя, пред английските медии след последния съдийски сигнал:

"Трудно е да дойдеш тук и да говориш. Трудно е да обобщя случилото се. Разочаровани сме... През първото полувреме се представихме добре, но направихме твърде много грешки и бяхме наказани.

Реал Мадрид разполага с много качество, но ние не се улеснихме тази вечер. Трудно е да се понесе това поражение. Направихме добро първо полувреме и бяхме на върха.

Реваншът е след няколко седмици. Трябва да продължим бързо. Имаме мачове от Висшата лига преди това, така че трябва да се концентрираме върху това", обясни полузащитникът.

Вижте величественото постижение на Винисиус Жуниор срещу Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички