Ван Дайк: Искам да видя желание и отдаденост срещу Атлетико Мадрид


Ван Дайк: Искам да видя желание и отдаденост срещу Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1698 0

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк иска отборът да покаже желание и отдаденост в двубоя срещу Атлетико Мадрид тази вечер. Мърсисайдци посрещат „дюшекчиите“ на „Анфилд“, като изостават с 0:1 след първия мач в Испания от осминафиналната фаза на Шампионската лига.

28-годишният защитник нарече Атлетико Мадрид „фантастичен отбор“ и заяви, че Ливърпул трябва да надскочи себе си, за да отстрани мадридския гранд. „Нямахме никакви шансове и при гостуването си срещу Барселона през миналия сезон. Ще излезем със същата нагласа, както винаги. Надявам се да спечелим срещата и да играем добър футбол, но трябва да покажем страст, желание и отдаденост.“

„Трябва всички да са концентрирани от първата минута на срещата. Могат да се случат много неща и може те да са по-добрият отбор в мача, но ние искаме да покажем, че имаме място в следващата фаза, благодарение на нашите качества. Срещата с Атлетико ще бъде трудна, те са чудесен отбор. Те са един от най-дисциплинираните тимове. Те са агресивни, но също така имат много добри играчи и могат да те ударят на контраатака“, заяви Върджил ван Дайк. А ето какво каза Диего Симеоне преди мача довечера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички