Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

6122 0

Тази вечер носителят на трофея в Шампионска лига Ливърпул е изправен пред угрозата да напусне рано-рано турнира. Мърсисайдци приемат Атлетико (Мадрид), след като загубиха с 0:1 в първия двубой. Срещата ще се изиграе пред верната публика на "червените" и около 2500 испански фенове.

Машината на Юрген Клоп започва да изпитва своите проблеми, а точно в края на сезона, това може да се окаже фатално за амбициите за приказен сезон. Неочакваното поражение от "дюшекчиите" в първия мач сложи началото на серия от 3 загуби в рамките на 4 мача. Всички около клуба се надяват тя да е зад гърба на отбора. Капитанът Джордън Хендерсън е възстановен, като Клоп заяви, че не е сигурно дали ще го използва. Анди Робъртсън ще бъде налиния, докато Алисон ще пропусне сблъсъка.

Атлетико (Мадрид) далеч не играе най-добрия си сезон. В Испания тимът е чак на 6-ото място, а за Купата на Краля отпадна отдавна - безславно срещу третодивизионен тим. В Шампионска лига "дюшекчиите" завършиха на 2-ро място с две загуби и едно равенство в груповата фаза. Това обаче е доказателството, че в такива двубои статистиката остава на заден план, защото в момента момчетата на Диего Симеоне имат аванс срещу европейския и световен клубен шампион и ще излязат да го бранят на всяка цена.

Мачът между Ливърпул и Атлетико (Мадрид) на "Анфийлд" е тази вечер от 22:00 часа българско време. Ще бъде предаван пряко по bTV Action, като ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички