В Реал Мадрид се притесняват: Ще има ли отново приятелски огън от "летящия" Мбапе?


В Реал Мадрид се притесняват: Ще има ли отново приятелски огън от "летящия" Мбапе?
Снимка: Getty Images

1329 0

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе изигра силен двубой срещу Реал Мадрид в първия мач - осминафиналът на Шампионска лига. Той се разписа в края на срещата и донесе победата на Пари Сен Жермен с резултат 1:0.

Френският национал се представя доста успешно в турнира до момента, като вкара пет гола и записа шест асистенции. Мбапе няколко пъти е изпъквал в тази фаза и показа, че тази година не е изключение. От общо 52 гола в Шампионска лига досега той е отбелязал 8 пъти в 11 участия в този кръг. Преди малко повече от година Мбапе собственоръчно унищожи Барселона в първия мач от 16-ия кръг на Шампионска лига с хеттрик на "Камп Ноу".

През миналия сезон той вкара в четири последователни мача в Шампионска лига: Попадение срещу Истанбул Башакшехир, след което се отличи с четири гола в два двубоя срещу Барселона и се разписа на два пъти срещу Байерн Мюнхен. Това беше вторият път, в който той прави подобна серия в Шампионска лига, след като вкара в четири поредни мача за Монако през сезон 2016/17. В момента той е в серия от три поредни мача, в които се разписва, като порази вратата на Манчестър Сити, Клуб Брюж и Реал Мадрид.

Дни преди двубоя във френските медии излязоха с новина, че 23-годишният играч е получил контузия, но той отпътува с отбора за Мадрид и тази вечер той ще се стреми да продължи превъзходната си форма на голмайстор срещу клуб, който проявява сериозен интерес към него. Футболист на Реал дори "намигна" на Мбапе и призна, че иска да играе с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички