Преди Реал: Шефовете на ПСЖ с действия, за да избегнат затвора


Преди Реал: Шефовете на ПСЖ с действия, за да избегнат затвора
Снимка: Getty Images/Guliver

1653 0

Според испанското издание Diario AS седмицата не е започнала добре за ПСЖ и по-конкретно за главния виновник за възхода на клуба. Президентът Насер Ал-Хелаифи е заминал за Швейцария заедно с бившия генерален секретар на ФИФА Жером Валке, за да обжалва обвинение за посредничество за взаимноизгодни телевизионни права между ФИФА и телевизионната мрежа, в която катарският бизнесмен има сериозен дял. Двамата вече са оправдани на първа и втора инстанция по обвинението.

Процесът се провежда в Апелативната камара на Федералния наказателен съд в Белинзона и ще приключи в четвъртък. Те са обвинени в нелоялно управление и могат да бъдат осъдени на пет години затвор.

Парижани имат тежък сблъсък на "Сантяго Бернабеу" срещу Реал Мадрид тази вечер в титаничен сблъсък от турнира Шампионска лига. ПСЖ води с 1:0 след победата в първия мач с гол на Килиан Мбапе. Залогът е място на четвъртфинала на състезанието. Сблъсъкът Реал - ПСЖ ще бъде особено специален за три от големите звезди на парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички