Неймар: Мачът срещу Реал ще е по-специален за мен, Меси и Серхио Рамос


Неймар: Мачът срещу Реал ще е по-специален за мен, Меси и Серхио Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

1423 0

Нападателят на ПСЖ Неймар обяви, че предстоящият мач срещу Реал Мадрид е с особен заряд за него, Лионел Меси и Серхио Рамос. Тази вечер френският тим гостува в Мадрид в осминафинален мач реванш в Шампионска лига. В първия двубой парижани победиха с 1:0.

"Специален мач чака не само мен, но и Лионел Меси, защото вече играхме тук с Барселона. Ще бъде специален и за Серхио Рамос. Да, и за всички останали. Да играеш срещу Реал в Шампионска лига - това винаги е голямо събитие, което само ни мотивира още по-силно", коментира бразилецът, цитиран от "AS".

"Аз не съм съгласен, че имаме небалансиран отбор. В сравнение с Барселона, там играхме по същия начин. Нападахме заедно и заедно се защитавахме. И ние ще направим същото в този мач, както беше в Париж. Трябва да опитаме да изиграем добър мач", продължи Неймар.

"Невероятно е, че финалът на Шампионска лига ще се проведе в Париж. Това само ни мотивира допълнително. Трябва да започнем пътя към финала от утре (б.ред. тази вечер). По-точно трябва да направим следващата крачка към него", завърши звездата. А ето каква бе изненадата в групата на ПСЖ а мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички