Модрич "намигна" на Мбапе: Искам да играя с теб в Реал Мадрид


Модрич "намигна" на Мбапе: Искам да играя с теб в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2853 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич си призна, че има желание да играе заедно с Килиан Мбапе на „Сантиаго Бернабеу“. „Лос бланкос“ всякак се опитват да си подсигурят услугите на френското острие, който може да премине в Реал като свободен агент след края на този сезон, тъй като е с изтичащ договор с Пари Сен Жермен.

Парижани са уверени, че са способни да се договорят с Мбапе за нов договор, но по всичко личи, че кариерата на нападателя ще продължи в Ла Лига, а двата отбора си дават спор в мач-реванш от осминафиналите на Шампионската лига.

На пресконференция преди дуела Модрич призна, че иска да играе заедно с Мбапе в испанската столица. „Искаме да играем с големи футболисти, а Килиан е един от тях. Разбира се, че искам да съм в един отбор с него, но да видим“, призна той.

„Трудно е да се говори за други футболисти, тъй като клубовете се ядосват и всяка дума може да се интерпретира по грешен начин. Не смятам, че има друг футболист, който би казал, че не иска да играе с него“, продължи ветеранът от Хърватия.

Именно гол на Мбапе в първия мач раздели двата отбора, като ПСЖ има превес от 1 гол спрямо испанския си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички