В навечерието на финала: Килиан Мбапе разкри причината, поради която е в ПСЖ


В навечерието на финала: Килиан Мбапе разкри причината, поради която е в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

1093 0

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разкри причината, поради която се присъедини към парижани. Днес френският гранд може да гравира името си на “ушатата” за първи път в своята история. В навечерието на финала Килиан Мбапе заяви, че се е присъединил към ПСЖ, за да направи история с триумф в Шампионска лига.

“Това е точната причина, поради която съм тук. Винаги съм казвал, че искам да напиша историята на френския футбол. Имам още една възможност да го направя”, заяви Мбапе на пресконференция в събота.

“Когато пристигнах през 2017г., ПСЖ имаше затруднения. Сега сме на финала. Това показва, че никога не сме се отказвали и ще бъде нещо невероятно за френски отбор да спечели Шампионска лига. Затова подписах”.

“Винаги съм мечтаел да се изправя срещу най-добрите играчи. Искаш да играеш срещу тях и да ги победиш. Трябва да играем както винаги. Надявам се да се приберем в Париж с купата. Това е най-голямото клубно състезание”, добави звездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Световният шампион с Франция от 2018г. Килиан Мбапе има 5 гола и 5 асистенции през този сезон в най-престижния европейски турнир. А къде да гледаме финала ПСЖ - Байерн Мюнхен - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички