Тухел: Предимство е за Байерн, че е играл в много такива двубои, но не е решаващо


Тухел: Предимство е за Байерн, че е играл в много такива двубои, но не е решаващо
Снимка: Getty Images/Gulvier

1365 0

Наставникът на ПСЖ Томас Тухел смята, че Байерн (Мюнхен) има предимство с това, че е свикнал да играе в големи мачове, но това не е от решаващо значение. Парижани ще се борят за първия си трофей в Шампионска лига, докато баварците са го печелили 5 пъти.

"Байерн има предимството да е играл в много такива двубои. Това е страхотен клуб, предимството не е малко, но не е и решаващо. Страхотно предизвикателство е да се изправим срещу тях, но заслужихме мястото си. Ще бъде трудно. Имат много индивидуално качество, но винаги се намира място и решение. Трябва да намерим микс от това да играем свободно, с увереност и да намираме възможности", заяви Тухел.

"Няма много време да правя големи промени, затова ще се подготвим, както бе срещу Борусия, Аталанта и Лайпциг", допълни наставникът, като сподели, че Марко Верати е готов за игра, а за Кейлор Навас решението ще бъде взето часовете преди двубоя.  А какво заяви Неймар преди финала - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички