Къде да гледаме финала ПСЖ - Байерн Мюнхен в Шампионска лига?


Къде да гледаме финала ПСЖ - Байерн Мюнхен в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

11797 0

Тази вечер от 22:00 часа българско време отборите на Байерн Мюнхен и ПСЖ ще се изправят един срещу друг на „Ещадио да Луж“ в Лисабон, за да определят новия носител на най-престижния европейски клубен трофей. Двата тима ще сложат край на най-необичайната кампания в Шампионска лига от много години насам, която бе прекъсната за близо пет месеца заради пандемията от коронавирус.

Кризата с COVID-19 доведе до това всички двубои от четвъртфиналната фаза нататък да се проведат само в един мач в своеобразен мини турнир Лисабон, което може би спомогна за изненадващото достигане на РБ Лайпциг и Лион до полуфиналите на надпреварата.

За финала обаче се класираха два от най-силните отбора в света в момента, разполагащи в редиците си с част от най-впечатляващите футболисти на планетата. Любопитен факт е, че за първи път от 1998 година насам на финал в Шампионската лига ще играят два тима, които са спечелили титлата на страната си в предходната година. За Байерн това ще бъде 11-ти финал в клубната история (5 спечелени и 5 загубени до момента), докато ПСЖ ще играе първия си финал в турнира. Срещата ПСЖ - Байерн (Мюнхен) може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по bTV Action и Max Sport 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички