В Англия: "Винисиус не показа никакво уважение и унижи Челси"


В Англия: "Винисиус не показа никакво уважение и унижи Челси"
Снимка: Getty Images

1956 0

"Не бяхме разбрали колко добър е Реал Мадрид", оплака се Франк Лампард веднага след мача, в който мадридчани победих неговия Челси с 2:0 на "Сантяго Бернабеу". Освен това изглежда, че Лампард е "забравил" и за Винисиус, който не срещна никакви трудности да се справи с противниковите играчи.

Винисиус отново ще мъчи Челси

Новият менижър на Челси не беше единственият, който се изказа за бразилеца. В телевизионното студио бившият съотборник на Лампард в националния отбор Рио Фърдинанд го обясни по свой начин. "Той не показа никакво уважение към Рийс Джеймс. Всеки път, когато държеше топката, той тръгваше право към него. Двамата с Родриго играят на много високо ниво, каза легендата на Манчестър Юнайтед, добавяйки, че очаква Вини "да направи същото на "Стамфорд Бридж“.

Британската преса също беше красноречива в анализите си за бразилската звезда. "Има ли "по-зареждащо" крило от Винисиус в световния футбол?“  попитаха в The Telegraph, добавяйки, че „той беше наистина експлозивен вляво, където създаваше безкрайни проблеми“. В The Guardian те казаха, че „Винисиус безмилостно е унижил Челси“ и че бразилецът е бил играчът, изпратен да нарани хората на Лампард. „Мадрид обезоръжи Челси, като накара Винисиус да играе отляво". Въпреки победата и доброто представяне Винисиус отправи сериозно предупреждение към своите съотборници в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички