Юрген Клоп призова за внимание: Атлетико (Мадрид) е машина


Юрген Клоп призова за внимание: Атлетико (Мадрид) е машина

798 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова за повишено внимание преди сблъсъка с Атлетико (Мадрид) на 1/8-финалите в Шампионска лига. Според немския специалист "дюшекчиите" са сред най-опасните препятствия, с които едни отбор може да се срещне.

"Отборът не е играл толкова лошо, колкото се опитват да го изкарат. Знам, че бяха принудени да правят промени и са в преходен период. Гледах пет от техните двубои този сезон, пълните 90 минути. И не е въппросът дали да са атрактивни, а до колко отборът работи и е успешен. Като истинска машина са и ако не си фокусиран може дори да нямаш точен удар. Трябва да си в най-добрата си форма. Аз немец и оценявам това, но нашият отбор също е организиран", заяви Клоп.

Един от големите сблъсъци в утрешния двубой ще е между треньорите - Клоп и Диего Симеоне. "Не го познавам достатъно добре, за да знам дали имаме сходства и какви различия. Той беше ихрач от световна класа, а аз не бях. Той е от 8 години тук, 7, от които са сред най-успешните в историята на клуба от около 50 години наса. Хората може да кажат, че съм емоционален, но вероятно аз съм ниво номер 4, докато той ниво номер 12. Разменихме съобщения, а утре ще се срещнем за първи път. Ще бъде интерсно", допълни той.

А къде се намира Клоп в класацията на най-добре платените треньори в света вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама