Неймар: Байерн е голям тест, но ние сме готови


Неймар: Байерн е голям тест, но ние сме готови
Снимка: Getty Images/Gulliver

1663 0

Голямата звезда на ПСЖ Неймар заяви, че е отишъл във френския клуб, за да пише история и се надява това да се случи в неделя вечер във финала на Шампионска лига. Парижани ще се изправят срещу Байерн Мюнхен в битка за трофея.

"На полуфинала се представихме добре, но никой не помни кой е победил на полуфиналите. Това вече е минало. Байерн ще е един сериозен тест за нас, но ние сме готови. Те имат много добри играчи, но и ние също сме на много високо ниво. Чувствам и аз, че в момента играя най-добре, откакто съм в Париж", заяви Неймар.

"Тук е, където искахме да бъдем. Собствениците имат голям проект и част от него е да сме сред най-добрите в Европа. Никога не сме били по-близо до това, така че трябва да останем фокусирани".

При положение, че ПСЖ спечели Шампионска лига, то това може да доближи и Неймар до "Златната топка": "Меси и Роналдо наложиха доминация в последните 10 години, просто не бяха от тази планета. За мен ще е чест да я спечеля. Но всичко стига до това, което ти можеш да постигнеш на терена и да помогна на клуба да спечли, това е фокусът ми. Да спечелиш Шампионска лига е специално, знам го, но да го направя с ПСЖ ще е история". А колко струва на ПСЖ да стигне до финала вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички