Треньорът на Реал Мадрид посочи кое ще бъде от ключово значение за реванша с Манчестър Сити


Треньорът на Реал Мадрид посочи кое ще бъде от ключово значение за реванша с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2609 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви след поражението с 3:4 от Манчестър Сити в първия 1/2-финален сблъсък в Шампионска лига, че за реванша в Испания ще бъде от решаващо значение кой от двата отбора ще играе по-добре в отбрана:

"Мачът не завърши с най-добрия възможен резултат за нас - допуснахме четири гола, което означава, че не сме се защитавали така, както трябва. Манчестър Сити нагледно доказа, че е много силен отбор, но ние им се противопоставихме. От ключово значение в реванша ще бъде кой ще играе по-добре в защита", прогнозира Татко Карло на пресконференцията си след последния съдийски сигнал на "Етихад".

"Полузащитниците трябва да помагат повече в дефанзивен план. Не бяхме достатъчно внимателни и губехме много единоборства. Когато топката не беше в нас изпадахме в трудни ситуации. Въпреки това, трябва да запазим увереността си!".

Анчелоти каза и няколко думи за "паненката" на Карим Бензема: "И през ум не ми е минавало да сменям изпълнителя, защото вярвам в Карим. От него се очакваше да бие в десния ъгъл, но той опита нещо различно, избра центъра и вкара. Всичко е наред, чакаме магията на "Сантяго Бернабеу" в реванша".

Още по темата: Хосеп Гуардиола съжали за развоя на 1/2-финала на "Етихад", но все пак поздрави Карло Анчелоти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички