Иско пред исторически трансфер в Реал Бетис


Иско пред исторически трансфер в Реал Бетис
Снимка: Denis Doyle/Getty Images

3967 0

Още една легенда в Реал Мадрид ще напусне клуба това лято. Става дума за испанския халф на Лос Бланкос - Иско. След 9 сезона при "кралете", 30-годишния футболист се е разбрал с Реал Бетис, твърди испанското издание AS.

Носителят на Купата на Краля за тази година е предложил на Иско договор от 2 + 1 години и заплата от 10 милиона евро на сезон. Това ще направи испанецът най-скъпоплатения футболист в историята на отбора от Севиля. 

Бетис, който в момента е 5-ти в Ла Лига, ще трябва да се класира за Шампионската лига и/или да направи голяма продажба през следващия летен трансферен прозорец, за да може да посрещне халфа на Мадрид. Двете имена, цитирани от испанския всекидневник за евентуално напускане това лято, са тези на дефанзивен полузащитник Гуидо Родригес, който е проследяван от английски клубове, и французинът Набил Фекир, който е играчът с най-високи коефициенти на трансферния пазар.

Междувременно днес започват полуфиналните сблъсъци в Шампионска лига и Реал гостува на Манчестър Сити, а къде ще бъде излъчван двубоя вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички