Хосеп Гуардиола съжали за развоя на 1/2-финала на "Етихад", но все пак поздрави Карло Анчелоти


Хосеп Гуардиола съжали за развоя на 1/2-финала на "Етихад", но все пак поздрави Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

4067 0

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази съжалението си от факта, че неговият отбор не е успял да отбележи повече голове на Реал Мадрид, а вместо това е допуснал цели 3 в своята врата в първия 1/2-финален сблъсък от Шампионска лига:

"И двата отбора изиграха фантастичен мач. Направихме много неща перфектно, но, за съжаление, не успяхме да вкараме повече голове, а вместо това допуснахме цели три в нашата врата. Реваншът е след седмица и нищо не е ясно. Реал Мадрид е изключително силен отбор и трябва да го признаем. Преди полувремето им помогнахме да се върнат в мача с наши грешки и това ни изнерви, а пресата им също ни затрудни", призна Пеп на пресконференция след срещата на "Етихад", която завърши 4:3 за "гражданите".

"Ще отидем в Мадрид с мисълта, че отново трябва да спечелим. Важното е да показваме футбола, на който ние сме способни. Не мога да искам повече от моите играчи. Сега най-важното е да си починем и да се възстановим за мача с Лийдс (б.р. - 30 април, гостуване от 35-ия кръг на Висшата лига)".

"И двата тима се стремяха да атакуват. Футболът е невероятно зрелище. Поздравявам Карло Анчелоти и отбора му - много са добри. Ние обаче също се убедихме, че притежаваме всичко необходимо, за да стигнем до финала", добави още Гуардиола.

Още по темата: Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти посочи кое ще бъде от ключово значение за реванша с Манчестър Сити

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички