Треньорът на Борусия Дортмунд за героя от първия мач с Челси: Не е готов


Треньорът на Борусия Дортмунд за героя от първия мач с Челси: Не е готов
Снимка: Getty Images

1210 0

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич говори преди реванша в Шампионска лига срещу Челси. Наставникът е сигурен, че "сините" от Лондон са в по-добро състояние в сравнение с първата среща.

Той неглижира въпрос за формата на Борусия и призна, че това няма значение и няма да реши нищо в мача. Освен това посочи, че Греъм Потър е имал време, за да приобщи още повече към отбора многото нови попълнения.

"Не мисля, че формата ще реши нещо в мача. Това е елиминация. Имаме малка преднина. Достатъчно нащрек сме, знаем какво качество притежават. Те не печелят точките, които заслужават в последните седмици.

Бяха много активни по време на трансферния прозорец и нямаха много време да интегрират новите. Сега са използвали последните седмици за тази цел. Ако сме способни да си помагаме, имаме шансове да сме сред 8-те най-добри в Европа" - започна Терзич.

Колкото до това кой ще може да вземе участие в срещата и кои са аут, той сподели: "Грегор Кобел се възстановява в последните два дни. Той се чувства все по-добре и заради това решихме да го вземем с нас. Ще решим в последния момент за него.

Мален ще се завърне. Той тренира пълноценно с отбора на последните занимания, така че е опция. Карим Адейеми също тренира с топка, но не е готов все още. Ще ни липсва Мукоко, а Юлиан Риерсон е наказан".

Неговият колега начело на Челси пък Греъм Потър се изказа ласкаво за Дортмунд и посочи, че отборът постоянно печели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички