Треньорът на Бенфика Нелсон Верисимо и Дарвин Нунес не сведоха глави, въпреки че Ливърпул ги изхвърли от Шампионска лига


Треньорът на Бенфика Нелсон Верисимо и Дарвин Нунес не сведоха глави, въпреки че Ливърпул ги изхвърли от Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1621 0

Предводителят на Бенфика Нелсон Верисимо заяви след зрелищното 3:3 на "Анфийлд", че се е получила една прекрасна европейска вечер и въпреки отпадането, феновете на тима не бива да съжаляват за нищо:

"Знаехме колко трудна задача ще бъде да елиминираме един от най-добрите отбори в света. Получи се прекрасна европейска вечер срещу великолепен тим. Разбира се, съжаляваме за това, че не победихме, но се представихме на много високо ниво. Всички фенове на Бенфика трябва да са доволни от това, което направихме тази година в Шампионска лига. Бяхме в много трудна група, а след това се изправихме срещу Аякс и Ливърпул. Мисля, че се доказахме", сподели той на пресконференция след последния съдийски сигнал.

В същия дух се изказа и нападателят на "орлите" Дарвин Нунес: "Доказахме, че сме качествен отбор и оставихме всичко от себе си на терена. Равенството не ни е достатъчно, за да продължим напред, но отпадаме с високо вдигнати глави. Малко отбори могат да вкарат три гола на "Анфийлд", а ние се раздадохме на 100%".

Вижте още:

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп с колоритен коментар - призова журналистите да го нокаутират при едно условие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички