Треньорът на Атлетико Мадрид не падна духом и се зарече: Няма да хвърлим кърпата


Треньорът на Атлетико Мадрид не падна духом и се зарече: Няма да хвърлим кърпата
Снимка: Getty Images

1634 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не пожела да прави трагедии след загубата от Брюж в Шампионска лига, която прати "дюшекчииите" на последното място в Група "В" с актив от 3 точки след първите 3 кръга. По толкова имат и Порто, и Байер Леверкузен, а безгрешните белгийци са лидери с 9 пункта.

"Направихме добър мач", заяви Чоло след поражението с 0:2 и допълни: "Контролирахме играта през първото полувреме и създадохме много положения, но ги пропиляхме с лека ръка. Вратарят им се представи отлично и смятам, че именно той бе ключовият футболист. Има още много срещи в Шампионска лига и няма да правим трагедии от тази загуба", категоричен бе той.

Брюж отбеляза по едно попадение в двете полувремена, а Антоан Гризман профука дузпа при 0:2. Наставникът на Атлети бе на мнение, че този момент е можел да промени развоя на мача: 

"Дори и дузпата не влезе, а това можеше да промени коренно развоя. Пак казвам - няма да хвърлим кърпата след една загуба. Остават ни още три мача, в които ще имаме достатъчно възможности да се поправим". Испанският гранд приема Брюж на свой терен в четвъртия кръг на ШЛ - 12 октомври, 19:45 часа!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Дори Марадона щеше да се гордее" - коментарът на треньора на Наполи след разгрома срещу Аякс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички