"Дори Марадона щеше да се гордее" - коментарът на треньора на Наполи след разгрома срещу Аякс


"Дори Марадона щеше да се гордее" - коментарът на треньора на Наполи след разгрома срещу Аякс
Снимка: Getty Images

1147 0

Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, бе много доволен след разгромната победа на своя тим при гостуването на Аякс от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Италианският клуб удари Аякс с 6:1, въпреки че в 10-ата минута изоставаше в резултата, а по този начин запази лидерското си място в Група "А" с пълен актив от 9 точки.

63-годишният Спалети похвали футболистите си на пресконференцията след последния съдийски сигнал на "Йохан Кройф Арена" и заяви, че "дори Марадона щеше да се гордее с представянето ни":

"Когато играеш на този стадион, с целия този шум от трибуните, никога не е лесно да се върнеш в двубоя, след като вече си допуснал гол. Можехме да си навлечем големи проблеми, но отговорът на тима беше страхотен. В нито един момент не се поддадохме и спечелихме един велик мач. Пресирахме много добре, бяхме уверени и се опитвахме да вкараме при всяка възможност срещу един много сериозен съперник", каза треньорът на Наполи и допълни:

"По-голямо значение от резултата има това, че показахме нашите качества. Това ще ни бъде от голяма полза занапред, защото всички видяха как можем да играем. Смятам, че дори Марадона щеше да се гордее с представянето ни в тази среща".

"С тази победа имаме отлични шансове да се класираме напред, но все още не сме си свършили работата. Другите отбори в групата са много сериозни и ни трябват още добри резултати. Все пак това е само един мач и не може да промени живота ни. Моментът е хубав, щастлив съм, но вече трябва да започнем да мислим за следващия мач, защото не можем да си позволим да загубим концентрация дори за момент", категоричен бе Лучано Спалети.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Разяреният Шави: Бесен съм! Съдията си тръгна и не каза нищо...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички