Томас Тухел засия от щастие и описа с една дума случилото се в реванша между Челси и Лил


Томас Тухел засия от щастие и описа с една дума случилото се в реванша между Челси и Лил
Снимка: Getty Images

1274 0

Проблемите за Челси от финансово естество може и да са жестоки, но за сметка на това на терена играчите на Томас Тухел не показват никакво колебание и късно снощи победиха шампиона на Франция Лил и го остраниха на 1/8-финал в Шампионска лига.

След последния съдийски сигнал наставникът на "сините" започна пресконференцията си, описвайки случилото се, с думата "брилянтно" и добави:

"Брилянтно! Страхотно е, че толкова много фенове дойдоха тук, за да покрепят отбора. Брилянтно е, че отново сме на 1/4-финал, това е голяма крачка. Отново показахме психическа устойчивост и успяхме да преодолеем трудностите. Направихме това, което трябваше да направим. Спечелихме заслужено и поздравявам играчите си за това", каза Тухел и продължи:

"Челси е клуб с такава култура, че всички работим здраво ежедневно. Още от първия си ден тук разбрах, че на първо място е футболът. Всеки се бори за мястото си в състава на всеки 3 дни, всеки е концентриран само върху футбола и дава всичко от себе си. Постоянно давам кураж на футболистите".

"Хубаво е, че и в тази ситуация успяваме да постигаме резултати. Горд съм. Искам да продължим да се борим. Нужни са и жертви. Борихме се здраво за мястото си на четвъртфинала. Чакам с нетърпение жребия", завърши коментара си треньорът на Челси.

*Жребият за 1/4-финалите в Шампионска лига ще бъде теглен утре, 18 март!!! Ето и имената на всички 8 отбора, които ще участват в него (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички