Томас Тухел преди реванша между Байерн Мюнхен и Арсенал: Шансовете са 50:50, готови сме


Томас Тухел преди реванша между Байерн Мюнхен и Арсенал: Шансовете са 50:50, готови сме
Снимка: Getty Images

659 0

В сряда (17-и април) вечер Байерн Мюнхен е домакин на Арсенал в мач-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига, който е с начален час 22:00 (българско време).

*Първата среща в Англия завърши без победител - 2:2, а головете на чужд терен не се броят.

Мнението на Тухел

"Ще се нуждаем от страст и от същата тактическа дисциплина, която показахме в първия сблъсък. Наистина искаме да спечелим този мач. Надяваме се и на добра атмосфера. Особено на фона на контузените ни играчи, подкрепата на всеки един привърженик ще бъде от изключително значение!", заяви Томас Тухел на пресконференцията си преди реванша на "Алианц Арена".

ОЩЕ: Новината е факт? Познато име се завръща - Юлиян Нагелсман поема Байерн Мюнхен?

"Имаме леко предимство от гледна точка на по-големия опит в този турнир, но все пак трябва да се представим на топ ниво. Готови сме. На един мач сме от това да направим голяма стъпка".

Томас Тухел

"Изправяме се срещу Арсенал, а шансовете са 50:50. Разбира се, победа в Шампионска лига подслажда сезона на всеки клуб. Наясно сме, че се представихме под очакванията в Бундеслигата и за Купата на Германия, но и без тези факти сме напълно мотивирани за утре", допълни наставникът на Байерн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ"Проклятието на Хари Кейн", което успя да сложи край на невероятната серия на най-големия талисман във футбола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички