Хари Кейн започна с думи за Байер Леверкузен преди реванша между Байерн Мюнхен и Арсенал в Шампионска лига


Хари Кейн започна с думи за Байер Леверкузен преди реванша между Байерн Мюнхен и Арсенал в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1250 0

"Сезонът в Бундеслигата беше разочароващ за нас. Поздравления за Байер Леверкузен за това, което постигнаха" - така започна пресконференцията си Хари Кейн преди реванша на Байерн Мюнхен срещу Арсенал от 1/4-финалите в Шампионска лига.

*Припомняме, че първият сблъсък в Лондон завърши 2:2, а в него нападателят се разписа от дузпа. Ответният двубой на "Алианц Арена" е в сряда (17-и април) вечер (22:00 ч. българско време).

Думите на Кейн преди реванша

"Искам да помагам на отбора, без значение дали става въпрос за първенство или за Шампионска лига. Сега пред нас се открива чудесна възможност и искаме да постигнем нещо голямо. Разполагаме с много опитни футболисти, които вече са играли в такива големи мачове. Време да вдигнем нивото си. Атмосферата ще бъде прекрасна и ние вярваме, че можем да се справим", продължи голмайсторът на баварците.

Хари Кейн

"В първия двубой се защитавахме доста добре и направихме така, че да им е трудно да създават възможности. Утре ще играем пред нашите фенове, а с тяхната енергия ще сме още по-добри при притежанието на топката. Искаме да създадем много положения, но също така знаем, че и те могат да бъдат много опасни".

"Мачовете срещу Арсенал винаги са били едни от най-големите през сезона, когато играех в Тотнъм. Човек никога не губи огъня в себе си и винаги иска да се доказва. Разбира се, утре също искам да направя разликата. Искам да помогна на Байерн да отстрани Арсенал", каза още 30-годишният Кейн, който е поразявал вратата на "топчиите" точно 15 пъти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Томас Тухел преди реванша между Байерн Мюнхен и Арсенал: Шансовете са 50:50, готови сме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички