Томас Тухел даде обяснение за изненадващото равенство на Байерн Мюнхен в Шампионска лига


Томас Тухел даде обяснение за изненадващото равенство на Байерн Мюнхен в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

979 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, призна, че футболистите му не са се представили на нужното ниво при изненадващото равенство с ФК Копенхаген в мача от 5-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига:

"Не влязохме в двубоя с необходимата скорост и не играехме така, както можем. Копенхаген се защитаваше твърде добре и затова нещата изглеждаха по този начин. Вярно е и че може би не поехме достатъчно рискове, а и сменихме позициите на някои играчи - всичко това допринесе", обясни наставникът на баварците и все пак констатира:

"Хубавото е, че вече си бяхме осигурихме място на осминафиналите!".

На няколко пъти главният рефер отсъждаше дузпи за немския гранд, но след това променяше решението си след намеса на ВАР.

"Най-добре е да не казвам какво мисля за това. Като треньор винаги плащаш скъпо, когато коментираш решенията на съдиите. Всички видяхте какво се случи, така че най-добре питайте човека, който отговаря за ВАР", отсече Тухел.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Защо Реал Мадрид не спира да печели в Шампионска лига? Карло Анчелоти назова ключа към успехите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички