"Съжалявам, ще вкарва цял живот": Пеп Гуардиола "захапа" критиците на Ерлинг Холанд


"Съжалявам, ще вкарва цял живот": Пеп Гуардиола "захапа" критиците на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

892 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, "скочи" в защита на своята суперзвезда - Ерлинг Холанд, нападайки критиците му след успеха на "гражданите" с 3:1 над Йънг Бойс.

Какво се случи?

Английският колос се наложи над швейцарския си опонент в 3-тия кръг от групите на Шампионска лига в сряда (25.10). Две от попоаденията на "небесносните" бяха дело именно на норвежкия таран. Той се разписа в 67-ата и 86-ата минута.

Именно централният нападател бе подложен на сериозен "стрес тест" след провала със своята родина. Норвегия не успя да се класира на Европейското първенство в Германия догодина, а голяма част от вината пое именно Холанд. Гуардиола обаче не е на същото мнение.

Какво каза той?

"Хората очакват да вкарва по 4 гола. Те искат той да се провали. Съжалявам, ще бележи попадения през целия си живот", заяви наставникът пред медиите след мача и продължи.

"Ерлинг е напрегнат след миналия сезон. Иска се да вкарва много голове всеки мач, но това е невъзможно. Щастлив е и ще бележи много. Хората желаят да се провали. Знаем го, но няма значение", допълни още той. 

Към момента през сезона норвежецът има на сметката си 11 гола и 2 асистенции в 14 мача във всички турнири. Въпреки това и представянето му от предходния сезон, негов съотборник смята, че "Златната топка" заслужава не той, а Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички