Стоичков: Барса може да спечели Шампионска лига, ако се справи със собствената си игра


Стоичков: Барса може да спечели Шампионска лига, ако се справи със собствената си игра
Снимка: Instagram

1540 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков заяви, че вярва, че неговият любим тим може да спечели Шампионска лига. Каталунците започват в турнира след подновяването с домакинство на Наполи в осминафиналите. В първия мач в Неапол двата тима направиха равенство 1:1.

"Бях уверен, че този отбор може да спечели Шампионска лига тази година. Предстои им труден мач с Наполи и изобщо няма да е лесно, защото Наполи вече се класира за Шампионска лига през следващия сезон и ще дойде да играе своя мач. Предимството, което Барселона има, е че първият мач завърши 1;1 и този гол ви позволява да имате спокойствие и да мислите за спечелването на този мач. След това трябва да видите кой съперник ще имате на четвъртфиналите, защото там са Байерн Мюнхен, след това Манчестър Сити или Реал Мадрид", коментира българската легенда за La Figura de la Cancha.

"Има моменти, в които играчът знае, че пътят му няма да е лесен, но аз винаги казвам, че големите не трябва да се притесняват от други отбори, но трябва да се справят със собствената си игра. Доверих се много на отбора, но през последните години бяха похарчени много пари за играчи, които имат качества, но треньорите не знаеха как да ги тренират. Това, което ме притеснява най-много, е, че толкова години след Йохан Кройф нямаме треньори, които да работят с отговорниците на всяка линия на отбора", допълни Камата. А какво предупреди той Наполи за реванша с Барселона вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички