Стоичков: Диего Симеоне е най-добрият аржентински треньор в историята


Стоичков: Диего Симеоне е най-добрият аржентински треньор в историята
Снимка: Instagram

1674 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков похвали трима от най-известните в момента аржентински треньори - Диего Симеоне, Марсело Гаярдо и Диего Симеоне. Той посочи кой от тях е най-добрият аржентинец в треньорската професия.

"За мен най-добрият треньор в историята на Аржентина е Чоло Симеоне. Всичко, което е направил като треньор е грандиозно. Имам чудесно приятелство с Диего. Отидох да правя документални филми за Атлетико, а Диего е отличен човек", заяви Камата за La figura de la cancha.

За Гаярдо, който води Ривър Плейт, бившата звезда на Барселона заяви, че прекалено много се шуми за евентуалното му назначение на "Камп ноу". "Той е страхотен треньор, който направи и прави история в Ривър с всичко, което спечели", посочи българинът.

"Биелса, който се занимава с футбол толкова година, се нуждаеше от подобна победа, каквато постигна с Лийдс (промоция във Висшата лига, бел. ред.). Това, което направи с Лийдс, беше много трудно, но това, което предстои, ще бъде по-трудно. Вече ще е по-трудно на Биелса да остане във Висшата лига", категоричен бе Стоичков. А какво предрече неотдавна Камата на аржентинския национален отбор вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички