Стефано Пиоли доволен, че Милан е приложил наученото от тренировките в мача срещу Тотнъм


Стефано Пиоли доволен, че Милан е приложил наученото от тренировките в мача срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images

1350 0

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, остана доволен от представянето на своя отбор и победата над Тотнъм с 1:0 в първия осминафинален сблъсък от Шампионска лига.

"Беше труден мач, тежка битка, както и очаквахме. Играхме играта, която трябваше да играем. Бяхме фокусирани и решителни. Доволен съм!", каза наставникът след последния съдийски сигнал и допълни:

"Един треньор винаги е щастлив, когато види работата, свършена през седмицата в тренировките, приложена на терена. Можехме да играем и малко по-атакуващо през второто полувреме, когато пресата на Тотнъм спадна, но все пак момчетата показаха страхотен дух".

Пиоли съжали единствено за два пропуска в края на мача, които щяха да направят аванса на "росонерите" по-внушителен преди реванша в Лондон на 8 март: "Да, трябваше да вкараме тези две положения. Това е само първата стъпка - втората ще бъде още по-трудна. Това е представяне, което ще повиши самочувствието ни. Беше труден месец, опитваме се да преодолеем тези трудности, а аз продължавам да вярвам, че работя с наистина специален отбор", завърши треньорът на Милан.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Антонио Конте след загубата: Допуснатият гол от Милан можеше да бъде избегнат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички