Кристоф Галтие призна за разочарование в ПСЖ, но констатира: Всичко ще се реши след три седмици


Кристоф Галтие призна за разочарование в ПСЖ, но констатира: Всичко ще се реши след три седмици
Снимка: Getty Images

1728 0

Старши треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, призна, че отборът му е изпитал сериозни трудности срещу Байерн Мюнхен, най-вече през първото полувреме на 1/8-финалния сблъсък от Шампионска лига, но изрази увереност, че нищо не е решено и парижани просто трябва да спечелят гостуването си в Германия след 3 седмици.

*Късно снощи френският гранд загуби с 0:1 на "Парк де Пренс" след ужасно първо полувреме и пропуснати изгодни шансове в края на срещата! Реваншът на "Алианц Арена" е на 8 март.

"Успяхме да ги натиснем в последните 25-30 минути. Отмениха ни гол заради засада, имахме и още две или три ситуации. Очевидно е, че сме разочаровани, но знаем, че тази вечер нито един отбор не се класира напред и нито един отбор не беше елиминиран", заяви Галтие на пресконференция си след мача и допълни:

"Ще видим след три седмици в какво състояние ще бъде тимът, дали ще се е възстановил физически и дали ще има играчи, които ще могат да изиграят пълни 90 минути на нивото, което показахме днес в последния половин час".

"Първото полувреме беше много трудно. Нямахме дълбочина в играта си, а Байерн ни постави под напрежение с пресата си и беше трудно да изнесем топката", не отрече Кристоф Галтие и изрази съжаление за тайминга на допуснатия гол:

"Имаше планиран и друг сценарий, защото знаех, че ще мога да използвам Килиан. За съжаление, получихме гола точно преди да направя смените и да вкарам нова организация в играта".

"Всичко ще се реши след три седмици. Намираме се в сложен период и не сме в оптимално физическо състояние. В същото време графикът ни е плътен. 0:1 не е добър резултат, но вече го няма правилото за голове на чужд терен. Сега просто трябва да победим в Мюнхен", завърши коментара си старши треньорът на ПСЖ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Серхио Рамос съжали феновете и се оправда с "природата на футбола"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички