Спалети се оплака от несвирена дузпа и обяви: Платихме си за неопитността


Спалети се оплака от несвирена дузпа и обяви: Платихме си за неопитността
Снимка: Getty Images

1317 0

Треньорът на Наполи Лучано Спалети е на мнение, че тимът му е бил ощетен с една дузпа по време на дербито с Милан в четвъртфиналите на Шампионска лига снощи. Реваншът завърши с равенство 1:1, което класира "росонерите" в полуфиналите.

През първото полувреме на мача в Неапол Рафаел Леао влезе в краката на Ървинг Лосано в собственото си наказателно поле. Главният рефер Шимон Марчиняк не отсъди дузпа.

"Честито на Милан! Поздравления и за Наполи - имахме страхотно участие в Шампионска лига. Днес си платихме за известната липса на опит. Милан изпусна дузпа, но това можеше да бъде избегнато. И голът на Милан можеше да бъде избегнат, защото играхме балансирано, владеехме изцяло топката", започна Спалети след отпадането.

"Милан вкара след единственото си реално влизане в нашето наказателно поле, ние не успяхме да направим същото. Дузпата срещу Лосано беше очевидна. Той си усука коляното, много добре се вижда на повторенията. Явно беше ритнат в крака, това бе много ясна дузпа, която е невъзможно да пропуснеш", продължи италианският треньор.

"Това не е контакт, това е удар, иначе глезенът нямаше да усуче. А после хората казват, че се оплакваме", завърши опитният Спалети, цитиран от corrieredellosport.it. А ето какво сподели след класирането на полуфинал Стефано Пиоли. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички