След унижението: Лионел Меси размени фланелки с ас на ПСЖ (СНИМКА)


След унижението: Лионел Меси размени фланелки с ас на ПСЖ (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

10454 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси за поредна година трябваше да понесе унижението на тежко поражение на неговия тим в Шампионска лига. Каталунците бяха ударени у дома с гръмкото 1:4 от ПСЖ, което беше и една от най-трудно преодолимите загуби за "блауграна" в Европа, особено у дома. 

Въпреки това след последния съдийски сигнал Ла Пулга направи нещо, което рядко сме го виждали да прави на терена - да си размени фланелката с противников футболист. Меси не е фен на дългогодишната традиция, но все пак понякога я изпълнява като жест към играч, който го е помолил за неговата фланелка. Това обаче се случва още по-рядко, когато отборът му губи. 

Поражението от ПСЖ обаче беше изключение и след края на сблъсъка той взе фланелката на Мауро Икарди. Жестът между двамата е още по-изненадващ, като изхождаме от факта, че години наред се спекулира, че двамата са в конфликт и Лео е основна причина за редките повиквателни за Аржентина, които играчът на ПСЖ получава. Изглежда обаче томахавката между двамата е забравена. 

Разбира се, феновете в социалните мрежи заподозряха, че това може да е поредното косвено доказателство, че Меси може да премине в ПСЖ след края на сезона. Както е известно, аржентинецът е с изтичащ договор на "Камп Ноу" и още през миналото лято искаше да напусне. След като в Барселона изберат нов президент, №1 приоритет на клуба ще е да задържи легендарния футболист, но има няколко проблема, които ще възникнат. Единият със сигурност е желанието на самия Лео да напусне, а вторият - колосалната сума, която Меси получава в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички