Мбапе разписа фланелка за Хабиб Нурмагомедов, а феновете на Реал Мадрид полудяха (СНИМКИ)


Мбапе разписа фланелка за Хабиб Нурмагомедов, а феновете на Реал Мадрид полудяха (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2026 0

Героят на ПСЖ Килиан Мбапе подари на ММА боеца Хабиб Нурмагомедов подписана фланелка, след като фенът на Реал Мадрид го наблюдава на живо как унищожава Барселона в Шампионската лига. Суперзвездата на UFC дори настигна вратаря Кейлор Навас при автобуса на парижани, за да се снима и с бившия страж на любимия му Реал.

Шампионът в лека категория Нурмагомедов първо разкри, че ще присъства на вълнуващия сблъсък от осминафиналите в следобеда на мача, приканвайки милионите си фенове да следят пътуването му в Instagram, докато се отправя към емблематичния "Камп Ноу" в испанския град.

Нурмагомедов беше публикувал съобщение в подкрепа на френския гранд Пари Сен Жермен и не остана разочарован, тъй като посетителите се радваха на един от най-запомнящите се резултати в историята с 4:1, включително три превъзходни гола на световния шампион с Франция Килиан Мбапе .

22-годишният Мбапе подписа фланелка на Нурмагомедов след победата, а дагестанецът след това застана до вратаря Навас за снимка, държейки в ръката си екипа на ПСЖ. "Благодаря ви много", написа Нурмагомедов към снимката. Той изгледа двубоя в компанията на собственика на Лийдс Юнайтед Андреа Радризани.

Активността на Нурмагомедов в социалните мрежи и снимките с Мбапе и Навас подлудиха феновете на Реал Мадрид, които силно се надяват, че френският нападател ще премине в Реал през лятото. Именнно "кралския клуб" изглежда като фаворит да привлече Мбапе.

След хеттрика си Мбапе коментира бъдещето си (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички