Скритият коз на Гуардиола и Манчестър Сити при евентуални дузпи във финала на Шампионска лига (ВИДЕО)


Скритият коз на Гуардиола и Манчестър Сити при евентуални дузпи във финала на Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1523 0

Съвсем близо сме до дългоочаквания финал на тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир по футбол - Шампионска лига. Съперници ще са английските грандове Манчестър Сити и Челси, а суперсблъсъкът започва в 22:00 часа българско време.

Преди всеки подобен двубой наставниците на двата отбора задължително тренират изпълнения на дузпи, тъй като далеч не е изключено именно подобна развръзка да реши финала, както неведнъж се е случвало в историята, без значение дали са се изправяли равностойни тимове или фаворити срещу аутсайдери.

А мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола явно има скрито оръжие, ако се стигне до подобна развръзка. Вратарите винаги са ключовите фигури при дузпите, но Едерсон може да се окаже дори още по-ключов, не само заради ролята си под рамката на вратата

В социалните мрежи се появиха кадри, на които се вижда как бразилският страж се упражнява да изпълнява 11-метрови наказателни удари и трябва да признаем, че определено му се получава. Той прави 11 опита, от които вкарва 10 и пропуска 1. Вижте изпълненията му във видеото по-долу.

Следете НА ЖИВО финала в Шампионска лига между Сити и Челси, както и всичко най-интересно около него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички