Ще играят ли? Любимец и "любимец" на феновете на Манчестър Юнайтед се завръщат срещу Копенхаген?


Ще играят ли? Любимец и "любимец" на феновете на Манчестър Юнайтед се завръщат срещу Копенхаген?
Снимка: Getty Images

1284 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, говори пред медиите преди предстоящия двубой срещу Копенхаген. Двата тима излизат един срещу друг в мач от 4-ия кръг на групите на Шампионска лига.

Какво предстои?

Датският гранд посреща у дома именития си съперник в сряда (08.11) от 22:00 часа (българско време). И двата тима са задължени да търсят победа, ако искат да останат в битката за място в елиминациите.

Дуо обратно в игра

Ден по-рано нидерландският наставник сподели, че ще може да разчита на двама от своите играчи, които бяха под въпрос. Доскорошният капитан Хари Магуайър получи контузия над окото си при визитата на Фулъм. Той обаче е на разположение за предстоящия двубой.

"Следвахме всички протоколи след мача, така че той е готов. Чувстваше се добре по време на мача и игра на много високо ниво", каза Тен Хаг на пресконференция и обърна внимание на друг свой възпитаник.

Маркъс Рашфорд пропусна срещата с "котиджърс", след като се провали на последния фитнес тест. Той е бил ударен по време на тренировки, но по всичко личи ще се завърне в действие срещу Копенхаген.

"Готов е на 100%. Раши пропусна един мач поради лека болежка", добави треньорът на Юнайтед. 26-годишният нападател все още търси най-добрата си форма с едва 1 попадение в 14 срещи във всички турнири.

Къде да гледаме НА ЖИВО двубоя Копенхаген - Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички