Шави: Шахтьор е много труден противник, мачът е важен за излизане от групата


Шави: Шахтьор е много труден противник, мачът е важен за излизане от групата
Снимка: GettyImages

1040 0

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, сподели очакванията си от мача с Шахтьор (Донецк). Каталунците посрещат украинския град утре в 19:45 часа в мач от груповата фаза на Шампионска лига.

Испанският наставник изрази респект от противника и посочи, че Шахтьор може да ги изненада, защото е труден съперник и разполага и с някои млади играчи.

"Това е много важен мач за нас за излизане от групите към 1/8-финалите на Шампионска лига. Ако анализирате Шахтьор, това е много труден съперник. Те нямат страх.

Те могат да ни изненадат. С играчите вече знаем, че ще ни е трудно. Ако някой си мисли, че ще е лесно, значи може да имаме проблеми.

Утре трябва да сме практични. Няма да правим нищо ново - само това, което знаем как да вършим. Искаме да покажем нашата игра.

Сега е много труден момент за Шахтьор. Ние знаем това. Знаем също, че отборът сменя треньора си. Много уважавам Дарио Срна, той беше страхотен играч.

Ракицким Степаненко са много важни футболисти за тима. Има и много млади играчи, които могат да ни изненадат. Няма да ни е лесно срещу Шахтьор", коментира Шави преди двубоя. А ето какво ядоса Шави преди Ел Класико. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички