Часове преди Байерн - Барселона: Жоан Лапорта запали свещ в катедралата в Мюнхен


Часове преди Байерн - Барселона: Жоан Лапорта запали свещ в катедралата в Мюнхен
Снимка: Getty Images

1903 0

Броени часове преди гостуването на Байерн, президентът на Барселона Жоан Лапорта посети катедралата в Мюнхен, малко преди да се насочи към традиционната среща с ръководството на домакините. Силната фигура на "Камп Ноу" даде кратко изявление пред журналисти, в което отговори на въпрос дали е запалил свещ за късмет:

"Дали съм палил свещ за класиране? Имам навик преди мачове да ходя на църква. Тази катедрала е от 15-и век и е много красива. Направих това, което е нормално в такива случаи. Вярвам, че Барселона като клуб го очаква светло бъдеще, но феновете знаят, че е необходимо време", каза Лапорта, а относно самия мач заяви следното:

"Видях, че момчетата са напълно концентрирани и мотивирани да се докажат. Смятам, че те ще се раздадат и ще продължим напред. Това е един от онези двубои, в които трябва да защитиш честта си и да покажеш кой си ти. Това е мач на всичко или нищо, защото рискуваме всичко. Нямам търпение да идва време за самата среща".

"Барселона е клуб с традиции и история. Много пъти сме играли в Шампионската лига и сега искаме да се класираме напред. Виждам желанието у всекиго. Метеорологичните условия не са добри, но това не трябва да ни служи за оправдание", каза за финал президентът на каталунците.

Ето и какъв ще бъде съставът на Барселона според медиите в Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички