Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка Лайпциг - ПСЖ?


Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка Лайпциг - ПСЖ?
Снимка: Getty Images

1274 0

Тази вечер френският гранд Пари Сен Жермен гостува в Германия на тима на Ред Бул Лайпциг в мач от четвъртия кръг в груповата фаза на Шампионска лига. Парижани ще търсят нов успех над немския си опонент, за да направи още една крачка към класирането си за елиминациите на турнира.

Преди две седмици ПСЖ трудно победи Лайпциг на свой терен с 3:2, като се нуждаеше от обрат с два гола на Лионел Меси. Сега френският тим няма да може да разчита на аржентинския гений, който получи болки в мача с Лил във френската Лига 1, но пък Килиан Мбапе е възстановен от проблемите си и е готов за игра.

ПСЖ е лидер в група А с актив от 7 точки - с един пункт повече от втория Манчестър Сити, който се изправя срещу Брюж в другия мач от групата. Лайпциг е на дъното в класирането с три загуби до момента, като се надява поне да се пребори за третото място, което понастоящем се заема от Брюж с 4 пункта.

Двубоят между Лайпциг и ПСЖ е с начален час 22.00 българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на телевизия "Ринг", като ще можете да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg. Къде ще бъдат излъчвани останалите двубои от вечерта в Шампионска лига, вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички