Потвърдено: Меси няма да играе в Шампионска лига за ПСЖ поради контузия


Потвърдено: Меси няма да играе в Шампионска лига за ПСЖ поради контузия
Снимка: Getty Images

1727 0

Една от големите звезди на ПСЖ Лионел Меси няма да играе за отбора в предстоящия двубой срещу РБ Лайпциг от Шампионска лига. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда, 3 ноември, от 22:00 часа българско време.

Причината аржентинецът да пропусне този мач е неговата травма. Той бе заменен на полувремето срещу Лил преди няколко дни, а наставникът Маурисио Почетино успокои, че е било само като застраховка за усложняване на проблема.

"Лео Меси има дискомфорт в подколянното сухожилие на левия си крак и изпитва болка в коляното след удар" - заявиха от ПСЖ днес (2 ноември).

Друга голяма звезда на отбора - Мбапе, пропусна въпросния мач с Лил поради ушна инфекция, но е в групата срещата от Шампионска лига. Рамос, който все още не е записал своя дебют, остава отново извън нея, докато Верати и Паредес се възстановяват от контузии.

А ето я и групата на френския гранд за мача с РБ Лайпциг: Навас, Хакими, Кимпембе, Маркиньос, Мбапе, Икарди, Неймар, Ди Мария, Данило, Дагба, Вайналдум, Курзава, Ерера, Диало, Дракслер, Керер, Мендеш, Гей, Ебимбе, Донарума, Летелиер.

Самият Меси пък призна, че настроението в съблекалнята на ПСЖ е отлично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички