Ливърпул - Атлетико (Мадрид) по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?


Ливърпул - Атлетико (Мадрид) по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2337 0

Отборите на Ливърпул и Атлетико (Мадрид) ще се изправят един срещу друг в мач от груповата фаза на Шампионска лига тази вечер. Преди две седмици мърсисайдци победиха този съперник в Мадрид с 3:2, а сега ще се опитат да го сторят отново, за да си осигурят класиране на осминафиналите на турнира.

На "червените" ще им е достатъчно и просто да не загубят днес. "Дюшекчиите" пък са далеч от плейофите, като в момента делят второто място в групата с Порто - и двата тима имат по 4 спечелени точки досега. Милан, който тази вечер приема Порто от 19,45 часа, също има теоретични шансове за втората позиция.

Треньорът на Атлетико Диего Симеоне не може да разчита днес на наказания Антоан Гризман и на Тома Льомар и Маркос Йоренте. В състава на домакините с контузии са Харви Елиът, Джеймс Милнър и Наби Кейта, а Тиаго и Фабиньо още не са възстановени и са под въпрос. Двубоят на стадион "Анфийлд" започва в 22:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички