Секунди преди Юнайтед - ПСЖ и CR7 - Меси: УЕФА с невиждан гаф на жребия


Секунди преди Юнайтед - ПСЖ и CR7 - Меси: УЕФА с невиждан гаф на жребия
Снимка: GettyImages

13311 0

Жребият в Шампионска лига отреди пореден мечтан сблъсък между Кристиано Роналдо и Лионел Меси посредством нови им отбори от това лято - Манчестър Юнайтед и ПСЖ. Двата гранда останаха последните неизтеглени и така се оказаха бъдещи съперници.

Любопитното е, че развръзката можеше и да е различна. Стигна се до рядко виждан гаф на толкова високо ниво, който от УЕФА сътвориха по време на жребия за осминафиналите в Шампионска лига.

Още за определянето на втората двойка бе изтеглен първо отборът на Виляреал. А след като Реал Мадрид (единственият отбор, завършил първи в групата си, който е от Испания) вече бе изтеглен, единственото ограничение за "жълтата подводница" бе Юнайтед.

Припомняме, че двата тима, които играха на финала в Лига Европа през миналата кампания, бяха в една група в Шампионска лига през този сезон и бе невъзможно те да се срещнат на осминафиналите. Обикновено от УЕФА взимат това предвид и не се стига до подобни гафове, но този път именно Юнайтед бе изтеглен за съперник на Виляреал, след като топката с името на "червените дяволи" бе поставена за разбъркване и теглене сред потенциалните опоненти на Виляреал.

В крайна сметка топката бе върната и се изтегли нов съперник за "жълтата подводница", който по ирония на съдбата отново бе английски и отново от същия град - Манчестър Сити.

Вижте пълния жребий за осминафиналите на Шампионска лига.

ОБНОВЕНО: ЖРЕБИЯТ ЗА 1/8-ФИНАЛИТЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА ЩЕ БЪДЕ ТЕГЛЕН НАНОВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички