ОФИЦИАЛНО: Жребият за осминафиналите в Шампионска лига е анулиран! Тегли се нов - ето кога


ОФИЦИАЛНО: Жребият за осминафиналите в Шампионска лига е анулиран! Тегли се нов - ето кога
Снимка: GettyImages

5012 0

От УЕФА официално взеха решение тегленият жребий за осминафиналите в Шампионска лига да бъде анулиран! Вместо това ще бъде теглен нов такъв в 16:00 часа българско време, който ще можете да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Поради технически проблеми жребият бе анулиран и ще бъде изцяло преизпълнен в 15:00 часа Централноевропейско стандартно време" - съобщиха от УЕФА. Това значи, че той ще се проведе в 16:00 часа българско време!

Припомняме, че първо УЕФА допусна невиждан гаф на жребия, точно преди да се определи двойката ПСЖ - Манчестър Юнайтед. Тогава бе изтеглен Виляреал, а за негов опонент бяха определени "червените дяволи", което е невъзможно, тъй като двата отбора бяха в една група.

След това пък УЕФА "скри" Юнайтед от европейски гранд и го "запази" за ПСЖ (ВИДЕО). Образно казано, разбира се. В този случай Юнайтед не бе взет предвид като възможен опонент за Атлетико (Мадрид), въпреки че наглед нямаше никаква пречка за това.

В крайна сметка "дюшекчиите" получиха за опонент германския шампион Байерн Мюнхен, а впоследствие Юнайтед остана с ПСЖ. Недоволството към УЕФА бе голямо, а най-сериозно недоволство имаше от Атлети, който задвижи това жребият да бъде теглен наново.

Ето какви бяха първоначалните двойки от анулирания жребий за 1/8-финалите в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички