С две дузпи и човек повече Челси нямаше проблеми срещу Рен в Шампионска лига


С две дузпи и човек повече Челси нямаше проблеми срещу Рен в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1754 0

Английският гранд Челси победи Рен с 3:0 като домакин в трети мач от груповата фаза на Шампионска лига. Тимо Вернер отбеляза две попадения от дузпа, а и двете нарушения бяха извършени от Далберт Енрике, който бе изгонен в края на първата част. Тами Ейбрахам също успя да се разпише през второто полувреме.

След само десет минути игра "сините" получиха право да изпълнят дузпа след нарушение на Далберт Енрике, а Тимо Вернер не срещна трудности да я реализира. В края на полувремето отново Далберт направи дузпа, но този път игра с ръка, за което бе изгонен с втори жълт картон, а Вернер вкара втората си дузпа в мача.

В началото на втората част Челси се добра и до трето попадение, след като Рийс Джеймс центрира перфектно за Тами Ейбрахам, за когото остана само да засече в мрежата на Рен. До края на срещата Оливие Жиру и Рийс Джеймс изпуснаха по едно добро положение за "сините".

Така Челси оглави класирането в група Е с актив от 7 точки, колкото има и вторият Севиля, който успя да обърне Краснодар и да вземе победата с 3:2 с човек по-малко. Рен остава на последното място в групата с 1 точка, колкото има и Краснодар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички