Карло Анчелоти "свали шапка" на Килиан Мбапе след първия сблъсък между ПСЖ и Реал Мадрид в Шампионска лига


Карло Анчелоти "свали шапка" на Килиан Мбапе след първия сблъсък между ПСЖ и Реал Мадрид в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2380 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че неговият отбор не е имал отговор на мощта на Килиан Мбапе в първия 1/8-финален сблъсък в Шампионска лига.

"Мбапе нямаше спиране", каза Татко Карло на пресконференцията си след срещата. "Опитахме се да го контролираме. Милитао се справи сравнително добре, но Мбапе може винаги да създаде нещо от нищо и го направи в последната минута".

"В защита бяхме добри, но не бяхме достатъчно агресивни. Пропуснахме много пасове и ни беше трудно да излезем от тяхната преса. Асенсио, Винисиус и Бензема не получиха много топки - като цяло не бяхме добри с владението", добави още наставникът на Реал Мадрид.

"Проблемът на Бензема не беше физически. Смених го в края на мача, защото просто топката не достигаше до него".

"Оптимист съм, но трябва да играем по-добре в реванша. Ще играем на свой терен и не трябва да се притесняваме от гола, който получихме на "Парк де Пренс". Ясно е, че ПСЖ има добра преднина, но да се надяваме, че тя няма да им е достатъчна", завърши Анчелоти.

А какво каза неговият колега Почетино - четете ТУК

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички