Антирекорд! Глазгоу Рейнджърс се представи по-лошо от Левски в Шампионска лига


Антирекорд! Глазгоу Рейнджърс се представи по-лошо от Левски в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1878 0

Шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс постави антирекорд в груповата фаза на Шампионска лига, след като във вечерта на 1 ноември загуби и последния си мач от тазгодишната надпревара - от Аякс, с 1:3!

Тимът на Джовани ван Бронкхорст завърши на последно място в Група "А" с 6 поражения от 6 срещи и голова разлика 2:22 - по този начин бе подобрено "постижението" на Динамо Загреб от сезон 2012/13, когато хърватите приключиха участието си в групите на ШЛ с 6 загуби от Реал Мадрид, Олимпик Лион и Аякс и баланс 3:22.

През настоящата кампания има и още един отбор, който завърши с 0 точки - Виктория Пилзен. Чехите не взеха нищо от Байерн Мюнхен, Интер и Барселона и завършиха с голова разлика 5:24. 

*Интересно е да се отбележи, че в тази негативна класация фигурира и българският Левски. "Сините" играха в Шампионска лига през есента на 2006 година, но се натресоха на тогавашния шампион на Испания - Барселона, шампиона на Англия - Челси и вицешампиона на Германия - Вердер Бремен. Водени от Станимир Стоилов, футболистите инкасираха 17 попадения и отбелязаха само едно - във вратата на Челси при загубата с 1:3 на "Васил Левски". Голът тогава бе дело на Мариян Огнянов, а Дидие Дрогба се отчете с хеттрик!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Останаха само 2 свободни места за елиминациите на Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички