Ралф Рангник призна с половин уста интересна новина за феновете на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник призна с половин уста интересна новина за феновете на Манчестър Юнайтед
Снимка: Eddie Keogh - The FA/The FA via Getty Images

3902 0

Новият старши треньор на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, държа пресконференция пред журналисти преди утрешния мач (8.12.) на "червените дяволи" в Шампионска лига. Тимът му е домакин на Йънг Бойс в последната си среща от "Група F", а немецът отново се върна към победата над Кристъл Палас през изминалия уикенд:

"Първият половин час бе впечатляващ с начина, по който пресирахме по целия терен, не очаквах да го направим на нивото, на което го постигнахме. Това е нещо, което трябва да се случва всеки път. Важно е да продължим да изграждаме тима, защото сега имаме мачове на всеки три дни. Направихме го срещу Кристъл Палас и ще го правим в следващите мачове с Йънг Бойс и Норич", каза в началото той.

"Все още има какво да подобряваме, да владеем повече топката, да създаваме повече шансове. Успехът може да бъде постигнат, само ако продължаваме да се развиваме".

Ралф Рангник добави и че смята да направи известни промени в състава си за мача с Йънг Бойс:"Не съм решил окончателно, но има смисъл да дадем почивка на няколко играчи, тъй като имаме много натоварена програма в следващите седмици и месеци. Трябва да запазим положителния импулс и нашия дух, което ще стане с победи. Дори и да играем с няколко различни играчи, въпреки това е важно да спечелим. Трябва да компенсираме загубата от този противник в първата среща", заяви треньорът на Манчестър Юнайтед.

След това Ралф Рангник бе попитан и за бъдещето на Джеси Лингард:

"Всеки играч ще има шанс да се докаже. Някои ще получат игрово време утре. Това е перфектна възможност да опозная състава си", отговори той и на практика призна, че Лингард ще играе в утрешната среща!

*Двубоят между "червените дяволи" и Йънг Бойс ще започне в 22:00 ч. наше време, а домакините са водач в "Група F" с актив от 10 точки. На второ място е Виляреал със седем, следван от Аталанта (6) и швейцарците, които имат четири пункта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички