Екс играч на Сити: Времето на Де Хеа в Юнайтед скоро ще приключи


Екс играч на Сити: Времето на Де Хеа в Юнайтед скоро ще приключи
Снимка: Getty Images

2017 0

Бившият футболист на Манчестър Сити Тревър Синклер прогнозира близък упадък на кариерата на Давид Де Хеа в Манчестър Юнайтед. През сезона дотук, на фона на кризата в представянето на "червените дяволи", испанецът се представя стабилно.

Бившето крило на "гражданите" обясни епизода, в който Де Хеа остана да лежи на тревата след сблъсък с Фред, докато Емил Смит-Роу отбеляза в опразнената врата, с "липса на смелост". Той прогнозира, че испанецът няма да работи дълго с новия мениджър на "червените дяволи" Ралф Рангник.

"Това не беше достатъчно добре - понякога трябва да изтърпиш болка на терена. И той струваше на своя отбор гол, защото ударът на Смит-Роу не беше толкова прекрасен. С идването на Ралф те ще искат да играят с висока линия на защита. Ралф ще иска неговият вратар да бъде последният бек. Така че времето на Де Хеа в Манчестър Юнайтед вероятно ще приключи много скоро", заяви Синклер за talkSPORT. Наскоро Бастиан Швайнщайгер, който игра на "Олд Трафорд", разкри какъв е големият комплекс на Де Хеа във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички