Ралф Рангник: Останах приятно изненадан от интензитета в играта ни (ВИДЕО)


Ралф Рангник: Останах приятно изненадан от интензитета в играта ни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1509 0

Новият временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник похвали отбора си за „интензитета“ в играта след минималния успех над Кристъл Палас с 1:0 у дома в неделя. Германецът дебютира начело на „червените дяволи“, след като работната му виза бе одобрена.

„Като цяло съм много щастлив. Останах приятно изненадан от физическото състояние и интензитета, първият половин час от мача беше невероятен. Темпото беше много високо, единственото, което ни липсваше, беше голът. Но за мен бе ясно, че не можем да издържим в същото темпо за 90 минути. Но дори след почивката владеехме положението, стартирахме уверено второто полувреме и в края заслужихме победата си“, започна той.

„Наистина съм приятно изненадан, защото не само че играхме късно вечерта в четвъртък, но и имахме два дни по-малко за почивка в сравнение с Кристъл Палас. Дори нямахме пълноценна тренировка в събота, защото валеше – беше отвратително, валеше поройно и духаше силен вятър. Беше невъзможно да се тренира концентрирано“.

Рангник обясни и защо използва схема на игра 4-2-2-2, като на бековете се спря на Алекс Телес и Диого Далот вместо на обичайните титуляри Люк Шоу и Аарън Уан-Бисака. „За мен беше логично да не променям кой-знае колко неща след мача с Арсенал, всички бяха здрави, нямахме проблеми с контузени, всички бяха напълно възстановени.

За мен въпросът бе как да поемем контрол върху топката. Така че се спрях на схема 4-2-2-2 с двама нападатели, като Маркъс Рашфорд партнира на Кристиано Роналдо“, завърши той.

Междувременно стана ясно, че Ралф Рангник е набелязал звезда на Барселона за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички